Hakkımızda

• Bir Demet Sevgi Anaokulu olarak geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitim hayatlarına adım attıkları ilk süreçte örnek bir eğitim anlayışı ile sevgi dolu bir atmosfer içinde düşünen, araştıran, inceleyen ve bununla birlikte milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ayrıca kültürümüzden kopmadan çağa ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek amacımızdır.
    Bir Çocuğun küçüklüğünde aldığı ilk intibalar bütün ömrünce devam eder. Bizde bu anlayış ile çocuklarımızın aklında güzel intibalar bırakarak tüketmeyi değil üreten, susmayı değil düşüncelerini özgür bir şekilde ifade edebilen isteklerini bastıran değil öne çıkaran her şeyi kabul eden değil sorgulayan ve yaptığının farkında olan bilinçli bireyler yetiştirmek Bir Demet Sevgi Anaokulunun vizyonudur.
    Eğitim programımızın temel hedefi çocuklarımızın gelişimlerini en üst noktalara taşımaktır. Programımızın tüm detayları yönetim ekibimiz tarafından etkin öğrenme yöntemleri ve 21.yy beceri gelişimleri dikkate alınarak geliştirilmektedir. Öğretmenlerimiz; ekibimizin en değerli noktasında yer almaktadır.
    Çocuklarımızı dikkatle gözlemler ve geliştirilmesi gereken süreçlerde çeşitli çözüm yolları üretmelerine rehberlik ederler. Öğretmenlerimiz tecrübeli, aktif, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, olumlu enerjileri ile okul öncesi eğitim süreçlerinde olmaktan mutluluk duyan kişilerdir. Sıklıkla değişim gösteren fiziksel mekân düzeni ve materyaller sayesinde yeni ortamlarda kendilerini güvenli hissetme ve yaratıcı düşünme becerileri güçlendirilir.
    Eğitim programı uygulanırken çocukların gelişim düzeyleri ve bireysel farklılıkları dikkate alınır. Olumlu öğretmen –çocuk yaklaşımı, gelişim süreçlerinin takibi ve okul-aile iletişiminde şeffaflık değer verdiğimiz ön önemli unsurlardır.
    Çocuklarımız ilköğretim ve sonrasındaki eğitim yolculuklarına Bir Demet Sevgi Anaokulu ile sağlam ve emin bir adımla başlasın diye sizlerin hizmetindeyiz.

Kurumsal Menü